Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2009 21:38 - Малко европеизъм в български стил: ресторант Мурафети
Автор: zavedenia Категория: Други   
Прочетен: 2278 Коментари: 0 Гласове:
0



Защо трябва да посетите ресторант Мурафети?

image  Защото малко добро обслужване, вкусна храна и жива музика никога не са излишни за приятната вечер. Но това не е всичко, което може да Ви привлече и да Ви задържи за постоянно.

  Ресторантът е декориран в традиционен български стил, с достатъчно пространство между масите и голяма пещ-скара на дървени въглища в единия край на заведението. Градината, декорирана в подобен стил е чудесна идея за топлите дни или за тези, които търсят по-уютна атмосфера.

image  Но нека да пренесем вниманието си върху най-важната част - качеството на храната и обслужването. Менюто, с преобладаващо присъствие на български ястия и специалитети и нотка на оригинална, различна съставка към някои от тях е любима част от вечерята на повечето българи. Малко традиционен вкус със съвременно звучене в ресторант Мурафети. Продуктите са пресни, а ястията ароматни, топли, вкусни. Дори пържените картофи са пресни и със забравения вкус на истински картофи. Менюто е  достатъчно богато да задоволи и най-взискателните и специфични вкусове. Богата гама от вина и прясна риба ще Ви зарадва още от входа. Особено предпочитана е топлата скара на дървени въглища – месни ястия, приготвени буквално пред очите Ви. И не пропускайте да опитате чудесните хлебчета със специалнен разтапящ се маргарин и шарена сол, запечени на скарата. Малко заведения в България имат политиката да предлагат безплатно хляб към поръчката. Макар и всепризната практика на запад, тук върху изкуствено надутите цени такива бонуси не се срещат често.

 Обслужването също заслужава минутка внимание – услужливи сервитьори в чисти униформи винаги са на разположение. Винаги са усмихнати и внимателни, винаги са готови да приемат индивидуалните Ви претенции и изисквания. Браво!

 За финал ще спомена, че макат всички плюсове до тук, отваряйки менюто ще забележите напълно нормални цени и то за големи порции. Може да хапнете доволно за скромна сума., да  изберете измежду чудесни селекции от вина, да послушате фолклорна музика на живо и да общувате спокойно с приятели или други близки хора.

 

 Заведението е подходящо освен за срещи с приятели и обилно наяждане, за организиране на сватби, семейни тържества и други мероприятия. За повече информация: ресторант-механа Мурафети Лозенец.



Тагове:   кухня,   ресторант,   механа,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 614038
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930