Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2009 13:25 - За ресторант Кактус
Автор: zavedenia Категория: Други   
Прочетен: 1680 Коментари: 0 Гласове:
0



Представям Ви творението на г-н Манчев – ресторант Кактус, в София. Вече няколко години заведението обслужва взискателните и специфични човешки вкусове, но най-хубавото се крие в непрестанното развитие към по-добро и по-добро. Поздравления, за което. Не всеки ден доказали се ресторанти, съумяват по интересен и оригинален начин да градят върху вече постигнатото. Да се разнообразява менюто, да се променя интериора (и екстериора), да се запази качествето на обслужващия персонал. Да, това и аз бих запазила константно, имайки предвид високото стартово ниво – напълно префесионално, без забележки. Още преди да отворите менюто и да се задулбочите в него, прави силно впечатление отношението на персонала – винаги са там, където и когато Ви трябват, винаги ще отговорят на въпросите Ви и грижливо ще Ви обслужват. Като за ресторант от този клас, персоналът е на видимо високо ниво. Да не стигам до крайности в преценката си, но ... хвалебствените слова могат да са много. Не толкова заради наистина качественото обслужване, колкото поради фактът, че далеч по-изискани и скъпи ресторанти не могат да се похвалят със същото.

image

Това е любопитното, това е тайната на добрият ресторант – управлението. Добрата мотивация, съчетана с интересно и добре изпълнено меню са ключът към успеха. Как да постигнем това е още една тайна, която не всеки успява да разгадае. 

 

imageimage  Менюто. Успехи и загуби. Малко, но качествено приготвени ястия и специалитети. Тук няма да срещнете 15 вида салати или средиземноморска, българска и италианска кухня в едно, но ще опознаете вкусове, абстрахиращи Ви от ежедневието. Малко за традиционалистите, но малко и за иноваторите – може би Азиатска салата (пилешки филенца поднесени върху канапе от зелена салата,зеленчуци на жулиени и билков дресинг), или Пилешка Пиката (панирани пилешки филенца с пармезан поднесени върху заленчуков рататул), или Пиле Екзотик (мариновани пилешки филенца поднесени със сос от смокиня,соев сос и поднесени със зеленчуци според сезона)... А за любителите на американската кухня, готвач, специалист в областта ще Ви приготви ароматния Телешки пепът стек. Да, каквото и да изберете, ще бъде приготвено с професионална ръка и няма да чакате много.
Незабравяйте да опитате от ръчно приготвените хлебчета с масло и шарена сол, както и всепризнатото Шоколадово Гато за десерт.

Ресторантът разполага с 130 места на закрито  и 25 на открито. Идеално място за среща с приятели и роднини, романтични срещи или празнуване по различни поводи. Вкусната храна и уютната обстановка, са само началото на един добър бизнес обяд или просто похапване в добра компания. Музиката е приятно тиха и специално подбрана.



Тагове:   ресторант,   кактус,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 612806
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930