В началото на октомври отвори врати ресторант Атик, намиращ се в края на булевард Черни Връх. Ако пътувате към Драгалевци няма как да пропуснете впечатляващата кръгла бизнес сграда с тухлен цвят, която има оригинално архитектурно присъствие в региона. Със своите 35 места вътре и 30 в градината, Атик предразполага за една спокойна и приятна вечеря в атмосферата на свежия полъх от Витоша. В кухнята за Вас готви майстор-готвача Венци Петров, и днес ние Ви представяме неговия специалитет.
Пънчета от пилешко филе на зелена поляна - наистина красиво кулинарно решение от кухнята на ресторанта. Състои се и от бекон, шунка, гъби, орехи, както и някои други добавки, които ще запазим в тайна.
Приготвя се за около 40 минути, но определено си струва да почакате за него. За да го опитате, посетете ресторант Атик.
Истинска находка в София – ресторант Spa...
Всепризнатата българска кухня
2. Заведения в София - новини, оферти, снимки и коментари
3. Ресторанти, барове и клубове на морето - заведения във Варна
4. Заведенията под тепетата. Най-добрите ресторанти и клубове в Пловдив
5. Don't Drink and Drive - не карай пил
6. Поръчай храна за вкъщи
7. Седмица на ресторантите