Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 12:54 - Сватба в градина
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 4557 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03.2014 22:42


Като едно от най-важните събития през нашия живот, организацията на Големия ден изисква много време, усилия и средства.

Моята сватба! Дали да е на открито - в градина, извън града или в някой панорамен ресторант? Много въпроси и възможности само за един миг, който минава толкова бързо...

Каквото и да изберете, организацията е най-същественият и трудоемък процес. Възникват въпроси като колко голяма ще е сватбата, през кой сезон ще е, с колко време разполагаме?

Е, ако сте насочили вниманието си към летния сезон, топлите вечери и позитивното отношение на хората към слънцето, то вашата сватба изисква да бъде проведена на открито. Може би в някоя невероятно зелена и цветна градина, в някое закътано и просторно място близо до града ... Тогава Хотел-ресторант „Дияна” ще наклони везните в своя полза.

Механата се намира в с.Труд, близо до Пловдив и предлага наистина неограничени възможности за организирането и провеждането на вашата сватба. Съдействието на квалифицирания персонал ще Ви улесни до голяма степен, така че радостта от прекрасния ден да е единственото, за което ще мислите. Ресторант Дияна поема по ваше желания по-голямата тежест от организационните проблеми – на ваше разположение са професионален фотограф, DJ със специална шоу програма, фирма за декорации, украса, видеозаснемане. И за да е по-интересно, заведението предлага към сватбеното меню приготвянето на чеверме на открито. Това е част от традиционно-българските празнични елементи и може да се поднесе като предястие. Заведението предлага разнообразно меню от български ястия, салати и специалитети. Обстановката е в културно-битов стил, а атмосферата приятна, свежа, романтична.

image

Красотата на градината личи отдалеч. Тя придава романтична и празнична атмосфера. Пространството е напълно достатъчно за танци и хора. Градината разполага със 150 места на 1000 кв.м. площ, а механата с още 120 места на закрито. Ритуалът за сключването на граждански брак се изнася на открито. Организират се етно сватби с обособено присъствие на българския елемент в ритуала. Пресъздаването на традиционните български сватби от едно време е интересно и оригинално решение на фона на съвременния свят и добър начин да направите впечатление. Хотел - механа „Дияна” ще се погрижи за вашите ритуални носии и аксесоари. Може да използвате базата в хотела, за да се преоблечете. Така в един ден Вие провеждате два вида сватби – етно сватба и съвременна сватба. Използвайте разнообразните възможности и оригиналните решения, които лятото предоставя – празничния ден заобиколен от слънце, усмивки, зеленина. Заредете се с прекрасни спомени, оставете доволни гостите си и направете чудесни фотосесии на открито.

image
А след големия ден, хотелът осигурява безплатна нощувка за младоженците с подбрана аранжировка и мини бар.При организиране на цялостни мероприятия има отстъпки.

 




Гласувай:
0



1. анонимен - AoRmcAxsNtp
01.11.2012 14:13
JiqyUf <a href="http://owixmdxjypkj.com/">owixmdxjypkj</a>, [url=http://rltffidivmju.com/]rltffidivmju[/url], [link=http://gvkbixwvstey.com/]gvkbixwvstey[/link], http://mulqnwbctzbw.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 611853
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031