Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2009 15:10 - Фестивал „Вкусове на Варна”
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 1447 Коментари: 1 Гласове:
0



Вече може да се насладите на най-приятните, цветни и вкусни изживявания като посетите фестивала пред месец септември Вкусове на Варна”.

 
image  image image

Фестивалът е отворен за всеки, който иска да опита от красотата и аромата на живота, да се потопи в света на кулинарията с всичките си сетива. Най-добрите ресторанти и винарни във Варна, най-добрите готвачи и специалисти са се събрали на едно място, за да демонстрират наживо своите прочути умения и усет към изящното. Ресторанти като „Акант Руж”, „La Pastaria”, “Bodega” и други.

Очаквайте изненади от главните спонсори Белла и Black Sea Gold Pomorie. Очаквайте редица игри за малки и големи с участието на Ути Бъчваров. Очаквайте различни и многоцветни музикални вечери, с участията на Тони Димитрова, Нина Николина, Калин Вельов, Орлин Павлов и други.

Продължителността на фестивала е 7 дни. Седем различни дни, със седем различни програми, забавления и вкусотии. Всеки ден, във всеки един момент Ви очакват редица изненади, а най-голяма е запазена за финал. Защото, както казват ценителите: „Виното е толкова хубаво, че трябва да се яде, а не да се пие” – организаторите ще разкрият пред вас тази уникална възможност. Как? Ще се разбере на място. Заповядайте във Фестивален Център Варна, за да се забавляваме заедно и до насита!

 

Ден 2 (08.09.2009):  Част от участниците на самото откриване бяха варненски ресторанти и винарникоито с финес поднасяха от своите специалитети и селектирани вина на всеки, който желаеше да ги опита. Представителите на фирмите-участнички бяха много любезни, дори към най-претенциозните вкусове. Водещ на събитието бе Ути Бъчваров, който за пореден път доказа, че с весел нрав и хумористична нотка, поднесени с доза професионализъм може да предизвика интерес у малки и големи. Гостите на събитието бяха от всички възрастови групи, защото за красотата, удоволствието от вкуса и хубавата музика граници няма.

   След като опитаха от вкусните ястия и отпиха глътка от най-качествените вина на България, присъстващите на събитието имаха възможност да се насладят на чудесните гласове на някои от участниците в реалити шоуто Music Idol.

  Организаторите бяха подготвили чудесно светлинно шоу, което повдигна адреналина на присъстващите. Когато всичко е поднесено с вкус и настроение, няма как да не бъде оценено положително. А какво ли са ни подготвили организаторите за утре ...?

 

* Всички събрани приходи от входа на фестивала ще бъдат дарени на семействата на загиналите при инцидента на Охридското езеро.



Тагове:   ресторант,


Гласувай:
0



1. анонимен - Фестивала ми хареса
19.09.2009 14:30
Фестивала ми хареса
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 614048
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930