Днес ще Ви представим още един специалитет от кухнята на ресторант Горещ Тиган: Свински джолан с картофено пюре и зеленчуци.
Ястието се приготвя по оригинална рецепта с изцяло пресни продукти и много старание. Свинският джлоан се доставя от Германия (месото е с немски произход), а картофеното пюре е домашно приготвено. Сервира се с гарнитура от пресни зеленчуци. Месото се приготвя за около 6-7 минути а цялото ястие за около 15 минути. В ресторант Горещ Тиган може да се насладите на приказния му вкус с порция от 700гр. на цена от 16.50лв. Заведението препоръчва консумация в компанията на по-силно червено вино като Мавруд Тодоров или Мавруд Бутик. Ястието е чудесен пример за вкусна вечеря и подходящ избор през студените месеци.
Ресторант Горещ Тиган обявява и сезонните си по-ниски цени, но не за сметка на качеството. С намаление до 30% всеки може да опита внимателно селектираното меню, в компанията на топла и уютна атмосфера и тиха музика. Заведението е с капацитет до 35 човека (на закрито) и така се превръща в иделано място за по-малки частни мероприятия или фирмени празненства. Намира се в центъра на София, на ул. Сан Стефано в близост до телевизията. Затова и голяма част от редовните клиенти са наши известни водещи от новини и телевизионни предавания, както и някои политици и видни дейци.
Очаквайте скоро ресторантът да предложи и новогодишния си куверт. Както може да предположите – богато празнично меню, с подбрани продукти и вина на цена около 60-70 лв.
Телефон за резервации: 943-01-60
Да работиш в добър ресторант е добра кар...
Какво знаем за коледните традиции?
2. Заведения в София - новини, оферти, снимки и коментари
3. Ресторанти, барове и клубове на морето - заведения във Варна
4. Заведенията под тепетата. Най-добрите ресторанти и клубове в Пловдив
5. Don't Drink and Drive - не карай пил
6. Поръчай храна за вкъщи
7. Седмица на ресторантите