Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2009 11:37 - ДЕНС ЦЕНТЪР СИН СИТИ
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 1373 Коментари: 0 Гласове:
1



imageНачалото е през 2005 година когато топ мениджърите на най – добрите нощни клубове в столицата инвестират в мащабен ремонт на стара, самостоятелна сграда за да създадат подобаващо луксозен терен за развиване на идеите си в този бранш. Центъра за развлечения се намира в идеалния център на столицата, на булевард „Христо Ботев”. “SIN CITY” бързо се налага като безспорен хит не само на София, но и на целия нощен живот в България. Става любимо място за забавление на най-известните, най-бляскавите и най-богатите.

На входа те посрещат две водни стени, които маркират коридора към двата етажа. Комплекса разполага с пет различни като интериор и насоченост зали. Шест красиви хостеси, всяка от които с титла за Мис, насочват гостите според техните предпочитания и създават първото впечатление за гостоприемство. Чувството за уют те грабва още от фоайето. То е просторно и обособено като лоби бар, с дивани за почивка и кратки разговори. Също така и те отвежда в перлата - славещия се като „най-доброто място за купон”, фолк клуб „HELP”. Елегантното обзавеждане придава усещане за блясък, съвършенство и стил. Кожени черни тапицерии на преобладаващите дивани, мебели от масивна дървесина, скъпи драперии и пердета върху които осем проектора прожектират клипове от мултимедийна програма.

Основното дизайнерско попадение са свещите. Има ги вградени в ниши в стените, както и на всяка маса. Акцента е върху големия, кръгъл и добре осветен дансинг над който виси голям полюлей също с огромни свещи. Фолк клуб “HELP” обаче ще се помни с купоните които всяка вечер се вихрят там. В центъра е оркестърът, който подава балканските ритми и угажда с подходящи парчета на посетителите. В късните часове на нощта темперамента се поддържа от Фолк DJ с незабравим микс от най - актуалните поп фолк хитове, докато дузина сексапилни танцьорки, те карат да останеш без дъх.

Тук гостуват звездите на поп – фолка, провеждат се най – посещаваните партита и забавлението никога не спира. На първия етаж е разположен и фешън кафе-ресторант с градина, който е решен интериорно изцяло в бяло и предлагащ отлична кухня.

Любопитството ни води на втория етаж. Пиано бар „The Big Apple” – неповторим стил и характер. Плазмени екрани, удобни сепарета, практични барове, високи маси около които е най – естествено постоянно да се поклащаш в ритъма на музиката, отново голям дансинг за сериозно танцуващите и… И сцена на която двама солиста и осем членния „Big Apple band” изпълняват песните звучащи на Бродуей. Музикалното ревю е допълвано с парчета от световния dance chart миксирани от DJ.

Разбира се и на този етаж има по – тиха зала. Ретро музика, перфектно обслужване и прекрасна лятна тераса. Не на последно място е бар “Faces”. Луксозно изпълнение на идеалното място за развлечения, веселие и разпускане след работа. Компактна, за около 100 човека залата е подходяща както за по - интимни срещи така и за фирмени тържества и частни партита. Денс център „SIN CITY” е със статут на емблема за невероятни среднощни партита. Идвайки ще се окажете сред млади и модерни хора, сред популярни чужденци и гости на столицата.



Тагове:   City,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 614052
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930