Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2009 16:49 - Нови попълнения по авторски рецепти
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 781 Коментари: 0 Гласове:
0



imageМакар и с богато и разнообразно меню, индийски ресторант Шафран не спира да ни изненадва. Днес ще Ви представим новите артикули в менюто на ресторанта, изцяло приготвени по оригинални хрумвания на главния готвач Пракаш Мишра. Известен и доказал себе си като професионален готвач, Пракаш е ценител на здравословното хранене и по интересен начин съчетава уникалните индийски подправки в ястията си, така че вкусното винаги да е в паралел с полезното.

Ако до този момент не сте опитвали индийска кухня, ще има много да наваксвате, защото неограничените възможности и сполучливите комбинации от продукти и подправки се проявяват все повече и повече в менюто на ресторант Шафран. Към групата авторски специалитети причисляваме: Октопод с чесън (пържени малки октоподчета с чесън и индийски подправки), Сач масала пили и агнешко (парченца пилешко и агнешко месо, с лук, домати, чушки, гарнирано с бял ориз и джинджифил), както и Микс Сикх Кебаб (кайма от агнешко и пилешко месо, подправено със зелени чушки, джинджифил и чесън, поръсено с масло и индийски подправки). Направо ще се разтопите от неповторимия вкус на ястия непознати до сега. Особено, ако подправките са Ви слабост – тук ще намерите и усетите нови комбинации и вкусове за сетивата. Имайки предвид пикантността на индийската кухня, ресторантът предлага ястия с омекотен, по-леко пикантен вкус. За търсещите „пикантни емоции”, традиционната индийската трапеза е подходящо място. Тя е изпълнена с разнообразни подправки и билки, характерни и отглеждани само в Индия и неотменна част от кулинарните техники и вековни индийски рецепти.

В компанията на интересна обстановка и традиционно-индийска атмосфера, под вниманието на услужлив персонал и тиха музика, може спокойно да се насладите на приятни вечери с приятели, роднини или любим човек. Експериментаторската Ви същност може да намери широк диапазон на изява – менюто е достатъчно богато, за да прекарате всяка вечер в компанията на различно ястие и бутилка вино. А новите екзотични предложения вече чакат вашата оценка. Ресторантът предлага и доставки по домовете.


Тагове:   нови,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 612873
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930