Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2010 21:51 - На пиано бар в София
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 2541 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.01.2010 21:52


Прекалено много поп фолк заведения, прекалено пълни комерсиални дискотеки и прекалено присъствие на странни хора по хаус клубовете...
За търсещите различното, оригиналното, неповторимото – заповядайте на пиано бар.
Защо пиано бар? Не особено популярен, но винаги събуждащ интерес, един пиано бар може да удовлетвори пълноценно непреодолимото Ви желание за забавление и то без позиорщина, нагласеност и сценарии на поведение.

РАЗЛИЧЕН е защото прецизно пипнатата обстановка, професионалното обслужване и музиката на живо са комбинация, която не се среща навсякъде в София (дори и в България). ОРИГИНАЛНО е защото всяка вечер може да сте приятно изненадани от гостуващите певци и музиканти, от репертоара, от нетрадиционното звучене на изпълненията. НЕПОВТОРИМО е изживяването, защото не всеки ден може да чуете мелодичен глас да изпълнява любимите Ви пърчета, да представя любимите Ви изпълнители и то сред тълпа от усмихнати и искрено весели хора. Не е преувеличен слуха за емоцията и положителния ефект на пиано баровете. Разбира се идва и въпроса дали на всякъде е така прекрасно?

Е, всяко правило си има изключения, но някои от добрите заведения на тази тематика, с над 75% положителен отклик са Пиано Бар Синатра, The Big Apple, B 29 и Grand Piano Bar Bar & White.

imageВ Пиано бар Синатра може да чуете на живо рок, джаз, ретро, латино или български поп. Обстановката е чудесна и просторна. Персоналът е особено ослужлив, а освен това пее много добре. Част от сервитьорите и барманите са тайното оръжие на заведението. Те пеят, танцуват и се смеят заедно с Вас! Цените са малко по-високи от традиционните клубове и барове, но това е характерно за всички пиано барове – или цените на отделните артикули са завишени, или към сметката Ви ще се появи графа „Фонд музика”, например. Но това е цената, която се заплаща във всяко заведнието или при всяко мероприятие с участие на жив изпълнител.

imageThe Big Apple
се намира в сградата на Sin City и е сравнително нов пиано бар. Често там се организират частни и фирмени мероприятия, а още по-често се празнуват рожденни дни. Неотдавна там празнуваха и 200 години Ballantines. С много коктейли, кетъринг, в компанията на известна шотландска група Red Hot Chilli Pipers, бе проведено грандиозното събитие, а посетителите останаха очаровани. Винаги различни и уникални, с богат репертоар „The Big Apple Band”, състоящ се от 8 музиканти, Силвия Монева и Венелин Иванов ще подпомагат с пълни сили доброто изкарване на вечерта.

imageПриятно за срещи и празненства, с неоглушителна музика, изключително богат асортимент на алкохолни напитки и коктейли Ви посреща и пиано бар B 29. Особено предпочитано място за посрещане на групови празници, когато веселието и радостта нямат граници. В компанията на евъргрийн, джаз, ретро или руска музика има голяма вероятност да не усетите как отминава вечерта... Заведението приема и онлайн резервации, а такива са необходими, защото вероятността на място да намерите места за вас и компанията Ви е малка.

imageНе можа да пропшуснем и цветето на Лозенец – пиано бар Bar & White. Потопете се в атмосфера на Безвремие. Атмосфера, която лекува изморените Ви умове и тела от прозаичността на ежедневието. Bar & White Ви поднася с финес едно усещане за уют и хармония от съвършенно изработените барокови мебели и барове от оникс. Всяка вечер в „Bar & White” страста на музиката ще погълне всеки един от вас, който си позволи да стане част от невероятния нощен живот на столицата.



Тагове:   бар,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 611912
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031