Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 18:25 - SPAGGO: Пица или вино?
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
0



Новото Spaggo всъщност включва две различни заведения под един покрив – всяко със свое меню. Затова във вино бара залагат на гурме изкушения, а в пица ресторанта ще намерите интернационална и италианска кухня. На първия етаж се намира стилният Wine & Cheese Bar, където можете да изберете вино от над 250 етикета, както и сирена от подбрано меню. На този етаж скоро ще се помещава и самата енотека, която ще пази на хладно многобройните бутилки. Докато похапвате вкусно или пиете по чаша в приятна компания, за вашите деца, от 1 до 10-годишна възраст, ще се грижат опитни аниматори в детски кът Funny Кids. Това е едно от малкото заведения, които разполагат и с обособен център за още по-малките си посетители под 1 годинка.

image  image





 
Funny Baby е на втория етаж, в спокойно и специално оборудвано за целта помещение. Близо до него се намира и Spaggo Coffee, където спретнатите лилави канапета, кокетните бели масички и раирани декорации в интериора са идеални за кафе моменти. Залата е отворена още в 09:00 за желаещите да изпият чаша ароматно кафе, фреш или да хапнат нещо преди работа. На втория етаж се намира и Pizza Restaurant Spaggo. Както подсказва името, обстановката е по-скоро битова и създава усещането за малък италиански ресторант. Кокетните масички и удобните раирани канапета са подредени в посока към прозорците, зад които се открива гледка към градината – зелена и обширна, с 50 места. Менюто е разнообразно и в него може да откриете както традиционните пасти и ризото, така и телешки стек със сос пипер, поднесен с печени картофки и зеленчуци, агнешко печено с ароматни подправки и ориз и филе елен със сос от диви гъби и ризото с боровинки. Ако искате да опитате истинска италианска пица, не е необходимо да ходите до Италия. В Pizza Restaurant Spaggo тестото за пиците се приготвя от италиански майстор-готвач, което е и ключът към самия вкус.
Заведението е изключително подходящо за сватби, защото докато трае празнеството дечицата на гости- те ще бъдат забавлявани от усмихнати аниматори в един от двата детски клуба. Успешната комбинация между Spaggo и Funny превръща сградата в страхотна парти къща. Като споменахме сватби – на трети и четвърти етаж се подготвят и лукс апартаменти с гледка към националния парк Лозенец – особено подходящи за за първа брачна нощ, както и за гостите на София.
И не се притеснявайте къде ще оставите колата си – Spaggo предлага безплатен паркинг.



Тагове:   ресторант,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 612879
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930