Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 23:54 - В кои заведения може да гледаме Световното?
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 1902 Коментари: 0 Гласове:
0



imageВъв връзка с изминалите и предстоящите футбулни срещи, редица заведения в София предоставиха възможност на запалянковците да следат спортните събития докато си похапват и пийват вкусно, вкусно.  Много барове, ресторанти, бирарии и механи се зарадиха с доволно количество бира и големи телевизори. Така успешно могат да се съчетаят добрата компания, вкусната храна и изблика на футболни емоции.

 

Част от софийските заведения с широко отворени врати за феновете на футбола са:

Ресторант пицария Half Time, където в близост има и букмейкърски клуб, за да опитате късмета си, докато гледате най-интересните футболни срещи. Заведението се намира в кв.Изток, София;

Руски ресторант Арбат. „Заповядайте да гледате световното първенство при нас в руски ресторант АРБАТ! Елате да изживеете това дългоочаквано събитие, потопени във уютната ни и прохладна за лятото атмосфера. Ще имате уникалната възможност да гледате различни мачове във четири различни зони, при това дори едновременно!На ваше расположение са четити LCD телевизора расположени на удобни за Вас позиции и оптимално расстояние позволяващо да се насладите качественно на вълнуващото преживяване.”

Ресторант Hasienda, където освен големите екрани Ви очакват и много изненади и безплатна бира!

Ресторант Вратата Ви кани в лятната си градина да посрещтнете Световното по футбол при нас на по чаша наливна бира , придружена с месце на барбекю.Като всичко това е придружено с тиха и приятно успокояваща обстановка с уют и цветя.

Заповядайте в ресторант Мурафети, всеки ден от началото на световното първенство по футбол. Постоянно излъчване на всички срещи от първенството. Четири телевизора и ново LCD с FULL HD качество ще се погрижат за всяка гледна точка в заведението, както в основната зала така и в летните градини.

 

Както и още много точки на картат в София като: индийски ресторант Шафран (Студенстки град); ресторант Болярите (кв.Стрелбище); Сол и Пипер (в центъра, до кино Одеон); Спаго (на ул. Свети Наум); ресторант Глобус (Лозенец); ресторант Кактус (център – ул. Солунска); бар Капучино (до Съдебната Палата) и т.н. Винаги ще се намери някое уютно и подходящо място за гледане на футбол близо до Вас. За повече информация: Заведения в София и Световното




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 612835
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930