Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2010 15:57 - SPAGGO – с деца на гурме
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 1070 Коментари: 0 Гласове:
0



image В София вече има място, където спокойно можете да отидете на ресторант с приятели, без да се налага да оставяте малкото си дете вкъщи, дори ако то е едва шестмесечно бебе. В квартал „Лозенец”, на мястото на някогашния ресторант „Св. Наум” се разположи вторият за столицата комплекс с марките SPAGGO и FUNNY. Подобно на този до НДК, в новият SPAGGO има детски клуб, но не един, а два – Funny kids и Funny baby, оборудвани с всичко необходимо за забавлението на малчуганите, а за доброто им настроение се грижат мили и опитни каки - аниматорки.

Кухнята, която комплексът предлага включва традиционни и средиземноморски специалитети, приготвени от едни от най-добрите майстори-готвачи – Жоро Симов и Пепи Иванов. Тук собствениците са обединили три взаимно-допълващи се заведения: уютен италиански пица-ресторант с марката SPAGGO, детска парти-къща FUNNY и Wine&Cheesе –winery by SPAGGO с изтънчена гурме кухня и изискан интериор, където преобладават белите тонове. Комплексът разполага и с паркинг, а непосредствено зад голямата къща се намира Национален парк Лозенец, в който децата на гостите на ресторанта могат да играят на воля. Всъщност мястото е известно на старите софиянци като Курубаглар /от турски – „сухи лозя”/ или Славейковите градини. Тук неведнъж се е събирал кръгът „Мисъл” – Дора Габе, Пейо Яворов, сем. Каравелови и други, а Пенчо Славейков е написал под вековните дъбове едни от най – известните си пи.оеми и стихове. „Високата част на Лозенец” също е било любимо място и на Петко Славейков, Иван Вазов, Константин Иречек.
Новият комплекс SPAGGO е подходящ за празнуване на рождени дни на малки и големи, организиране на сватби, коктейли и частни мероприятия, събиране с любими хора и приятели или за романтична вечеря. За всеки има място в голямата къща на Spaggo, а веднъж попаднали там, ще се насладите на чудесна кухня, приятна атмосфера и великолепно обслужване. И ще пожелаете да се върнете с децата.



Тагове:   парти,   ресторант,   Комплекс,   кът,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 614027
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930