Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2011 13:46 - Околосветското пътешествие на Chivas Regal
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 2190 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.03.2011 13:47


Само една истинска звезда може да обиколи всички световни столици и да предизвика възторг. Коя е звездата на уискито?

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ двама братя, които мечтаели да създадат кадифено уиски със собствени превъзходни качества, което да споделят с приятели - Джон и Джеймс Чивас. И успели! Така до ден днешен неповторимият вкус на Chivas Regal е известен по целия свят.
На какво се дължи славата му и какво прави това уиски толкова специално? Достатъчно ли ще е, ако кажем, че

това е първото луксозно уиски, което се появява през 1909 г. Естествено, създадено е в Шотландия от мастър блендера Чарлз Хауърд. Задачата, която има, е да отговори на изискания вкус на хората от процъфтяващите градове на Северна Америка. След появата му Новият свят е възхитен, така Chivas Regal 25 бележи успех мигновено и се превръща в най-желаното питие в изисканото общество. Луксозните хотели и ресторанти ухажват с дни дистрибуторите на Chivas Brothers само за да получат бутилка от прочулото се уиски. Неочаквано износът обаче е спрян и звездното му пътешествие по света приключва. Днес, близо век по-късно, Chivas Regal 25YO отново започна

бляскава обиколка на света, вдъхновен от легендата на оригиналната луксозна напитка, представена от Chivas Brothers през 1909 г. Уискито е пресъздадено от мастър блендера Колин Скот, последовател на традициите в изкуството на съчетаване и смесване на най-фини уискита, които създателят на легендарната напитка Чарлз Хауърд използва. Магията на съдържанието се крие в старанието и грижата на Колин Скот и екипа му от трима експерти към всяка една от бъчвите с отлежало уиски.
След като преди година с парти в Ню Йорк Chivas Regal 25 се завърна в пълния си блясък на мястото, откъдето тръгва неговата слава, редица престижни градове станаха домакини на

специални събития в негова чест. Глобалното Chivas търсене продължи и на 6 декември и София се присъедини към градовете, вкусили от неповторимия еликсир. На ексклузивното си представяне в България Chivas Regal 25YO впечатли ценителите със стила, характерен за всички уискита от семейството, но със собствени, превъзходни качества. Бутилиран в лимитирани количества, Chivas Regal 25YO е смес от най-изтънчени уискита, всяко от които е отлежавало най-малко 25 години. Удивителното богатство на характера на това уиски разкрива неповторим вкус и аромат, елегантна мекота и съвършен баланс.
Отлежалото уиски обаче трудно се описва с думи, то трябва да се опита!

След век затишие първото луксозно уиски в света отново го обиколи, за да затвърди името и характера си. Бляскави събития в градове по целия свят отбелязаха завръщането на 25-годишния Chivas Regal. Ексклузивното представяне не подмина и България. На 6 декември в София удивителният Chivas се срещна с българските ценители на изтънчения вкус.

image




статията е предоставена от Билярд Бар Флеш






Тагове:   билярд,   уиски,   софия,   клуб,   флеш,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 612899
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930