Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2011 18:11 - Сладкарница"Лагуна"-екзотична перла в сърцето на София
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 1665 Коментари: 0 Гласове:
0



imageСладкарница „Лагуна” е създадена преди повече от 12 години, през които, благодарение на своя професионализъм, е спечелила многобройни клиенти и приятелите. Сладкарницата е разположена в централната част на столицата София, което прави местоположението й удобно от транспортна гледна точка. Гостите на София могат да комбинират посещението на сладкарницата с разходка из забележителностите на столицата.

Една от важните традиции, на която сладкарница „Лагуна” държи изключително много, е обслужването на клиентите. Високото качество и коректното отношение са нещо, което в „Лагуна” се спазва стриктно.

Гостите на сладкарницата могат да избират от богатите менюта, специално разработени от екипа, който работи там. Освен неповторимите торти и десерти, в сладкарницата можете да опитате специалитети от соленото меню, както и да дегустирате уникални коктейли. Менютата на „Лагуна” са разработени в съответствие с най-новите технологии в областта на сладкарството. Целта на всичко това е на клиента да се достави пълно кулинарно удоволствие.
Сладкарница „Лагуна” има богат каталог на торти, от който можете да изберете перфектната торта за вашето празненство. Възможна е и изработката на торта според желанията и идеите на клиента.
Освен със своите кулинарни изкушения, екипът на „Лагуна” иска да достави удоволствие на гостите си и с уютна атмосфера. Интериорът на заведението, както и мебелировката, следват най-съвременните тенденции. Единствено в сладкарница „Лагуна” можете да похапнете вкусотии сред уникална, специално създадена градина с екзотична растителност.

Салоните на сладкарницата са подходящи за провеждането на семейни празници, лични срещи или фирмени сбирки. Клиентите остават впечатлени от естествените водни естакади, шадравани и морски аквариуми, сред които се наслаждават на тортите на сладкарница „Лагуна”.

Екипът на сладкарницата е в основата на нейния успех. Хората, които работят в „Лагуна”, са над 40 човека и те са най-ценния капитал на сладкарницата. Всички служители са запознати с изискванията за работа и законовите стандарти. Техният професионализъм, качествената им работа и лоялността им гарантират перфектно обслужване и комфорт.

Поръчайте вкусни и атрактивни торти от сладкарница "Лагуна"

Сладкарниците винаги са били любимо място на малки и големи, но сладкарница Лагуна предлага невероятно качество, което ще ви накара да забравите за другите магазини и дори за домашните торти и сладкиши. Толкова много вкус и качество може да е събрано само на едно място, а именно в сладкарници Лагуна.
За да се доближите до невероятната атмосфера на заведението или пък да вкусите от невероятните съкровища от сметана, блатове и различни кремове, може да отидете на място и да се потопите в истинска морска или друга тематични атмосфера, или пък да поръчате за свой или на близък празник от невероятните сладкиши.
Сладкарници Лагуна предлагат над 600 вида различни торти. За детските рождени дни може да изберете измежду няколко вида торти – тематични фигурални за момченца или момиченца, или пък с картинки отново за момиченца или момченца, като в единия случай фигурките може да са изработени от захар и да се ядат, докато картинката е от безвредно найлоново фолио в различни цветове. За вашата малка принцеса може да поръчате торта във вид на каляска и принцеса, която е истинска кукла тип Барби застанала до каляската. Кремът на самата торта е по желание на клиента от кремовете, с които се предлагат стандартните кремове – шоколад, млечен, крем брюле, баварски крем, еклерова торта, рафаело и др.
За вашата сватба няма по-подходящо място за отбелязване на събитието от торта Лагуна или пък дори празник на място в сладкарница Лагуна. Големите сепарета и лятна градина са напълно подходящи за една чудесна и незабравима сватба. Всеки един празник може да стане незабравимо събитие с тортите на сладкарници Лагуна.
Какво трябва да направите, за да поръчате от нашите торти онлайн? Тъй като сладкарниците не разполагат все още с възможност за поръчки от виртуална сладкарница, може да изпратите запитване на мейла на Лагуна за тортата, която ви интересува или на сайта BGMENU. След което, давайки своя адрес и имена, може да очаквате до няколко часа или според натовареността дори на следващия ден вашата торта. Затова е добре поръчката да се направи предварително.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 613880
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930