Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2012 11:47 - Втори награди “Perfect Body” в SIN CITY
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 1545 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.04.2012 11:48


imageЦвети Разложка и Нина Норд раздoха престижните си отличия за „Перфектно тяло на 2012 година”. На церемонията в “SIN CITY” триумфираха - винаги елегантната и с изтънчен вкус, бизнес дама Ивана Скендерова за перфектна визия при жените и музикалния продуцент Ники Китаеца - при мъжете. Ивана Скендерова получи статуетката лично от Цвети Разложка, която бе и водеща на бляскавото събитие. По този повод се пошегувахме, че това е вечерта в която красиви жени си раздават статуетки. Наградите “Perfect Body” се организират за втора поредна година и са популярни като едни от най-обсъжданите, коментирани и превъзнасяни награди за красота. По време на церемонията, също толкова красивата публиката, се наслаждаваше на видео-клипове със снимки на номинираните в различните категории, проектирани на екран специално монтиран за събитието, на сцената на SIN CITY.

Победителите бяха избрани чрез гласуване в Интернет, а резултатите бяха известени от жури в което отличихме Меги Савова, собственик на марките Мисис България и други конкурси от висок ранг, нашумялият модел Ели Рашева и фолк дивата Джина Стоева. Носителката на миналогодишната награда за най – красив естествен бюст, Джина Стоева първа излезе на сцената за да поднесе статуетката на ослепителната Гери Дончева, която стана победителка в същата категорията но за 2012 година. Приза за най-красив коригиран бюст бе отсъден на Златка Димитрова, която трябва да е благодарна на хирурга си за ювелирното допълнение на брилянтния си сексапил. Темата на “Perfect Body” тази година е красивата усмивка, като наградата в тази категория грабна очарователната Емануела, а статуетката за най-секси устни спечели Мария Илиева.

image  imageimage








Наградата за най – красиви крака взе безапелационно Петя Велкова. При обявяването на този приз Цвети Разложка, шегувайки се сподели за разочарованието си че не е номинирана в тази категория, за да може да повтори вече популярната поза с показването на десния крак от Анджелина Джоли на Оскарите от тази година. Мариана Маринова, собственик на конкурса Мис Силикон и една от малкото българки с увеличени от пластични хирурзи форми на юг от кръста, спечели атрактивната награда Бразилско дупе номер едно, а наградата за най-секси дупе отиде при известната танцьорка Виктория Михова-Голди. Тя заедно с балета си „VS Dance” разпали въображението на гостите на събитието с танц и те избухнаха в аплодисменти.

Статуетката в категорията перфектна коса грабна бомбастичната и неустоима Гери Райчевска. Победителките и мачото Ники Китаеца се превърнаха в жури на конкурса „Perfect Body – New Faces” който в този формат показва свежи нови лица от модния подиум. Моделите показаха прелестите си в тоалети на „Georgo`s” и на бутик „Инкогнито”, а с лентата на кралица „Perfect Body New Faces - 2012” бе удостоена дългокраката красавица Виктория Кузманова. Това което не запечатаха фотографите, заети със трескавото снимане на церемонията и звездите на вечерта, бяха обектите на огромно внимание от страна на екипа на “SIN CITY” – гостите. Бизнесмени, популярни лица от спорта, модни експерти и медийни корифеи удостоиха с любопитството си наградите “Perfect Body 2012 ”.



Тагове:   фолк,   софия,   клуб,   sin city,   Син Сити,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 612872
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930