Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2019 10:53 - Drink and drive Sofia - работа или мисия
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.03.2020 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не е трудно да се шофира даже след употреба на алкохол. Много хора го умеят, знаят и правят. Това обаче не само престъпва закона, но и е опасно. Опасно, както за вас, така и за останалите участници в движението по пътищата, така и за автомобила ви.

Drive safely by https://Luckydrive.bg

image

“Drink and drive”- наша мисия!

Дринк едн драйф е услуга, която съществува повече от 10 години на българския пазар.
Предлагаме drink ans drive в цяла София и околността.
За нашите служители drink and drive не е само работа, а мисия, която доставя удоволствие.
Ние избираме шофьорите си на база множество положителни критерии, но най-силният от тях е мотива да си трезвен зад волана!
При избора на кандидати за длъжността шофьори, нашите клиенти са разделени в няколко категории според изискванията:
Шофьорът трябва да бъде идеално наясно с адресите на София, да има опит и безпроблемно управление на различни видове пътни превозни средства.
Служителят трябва да има достатъчна способност да действа независимо и предварително да изчисли възможните маршрути и очакваното време.
От кандидатите ни се изисква също така да имат достатъчно междуличностни умения, тъй като в повечето случаи трябва да работи в тясно сътрудничество с личната сигурност на клиента.
Шофьорът трябва да има представителен вид и необходимите комуникационни и интелектуални данни.

“Drink and drive” – като работа! Нека, да разгледаме по-подробно качествата, които личният водач трябва да притежава. Най-важното е професионализмът, защото водачът е човекът, на когото имате доверие.
Професионализмът не е просто голямо умение за шофиране на автомобил, но и способност за бърза оценка на околната среда и предвиждане на ситуации, които са потенциално опасни за транспорта и пътниците му.
Високата квалификация идва с опит, както и с начина на безопасно и безпроблемно шофиране. И не отхвърляйте личните характеристики на водача, като например доверие, баланс, висока устойчивост на стрес, бърза реакция, внимание към пътя. В допълнение, личният шофьор има добро отношение към вашия автомобил, техническа грамотност и способност да поддържа автомобила чист и здрав.
Нашите служители са с отличните познания за регионалните пътища и ще направят възможно най-оптималния маршрут и ще осигурят безопасно, бързо и безаварийно прибиране на Вас и Вашия автомобил.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 612771
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930