Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 18:15 - Чикагският DJ Mazi Namvar в ID CluB
Автор: zavedenia Категория: Забавление   
Прочетен: 1162 Коментари: 0 Гласове:
0



imageИзключително плодотворен продуцент, ремиксър и ди-джей, Мази Намвар е сред легендите в дисциплината през последните 18 години. Освен че името му се мъдри на повече от 200 издадени сингли и албуми, той е редовен гост на най-известните клубове в САЩ и Европа. DJ Mazi Namvar e и поредното откритие на серията партита We Love DJs на ID Club. В петък – 28 май, в ID Club София DJ Mazi ще завърти за вас някои от най-популярните си комбинации от хаус и други музикални стилове, извели го на върха сред майсторите на пулта. Впрочем ако хаусът днес е истински глобална музика, то Мази Намвар e образцов и отговорен представител на този музикален жанр!

Роден в Иран, преживял част от детството си в съседната на нас Гърция, а сега първокласен гражданин на американския мегаполис Чикаго, Мази Намвар е и сред най-известните експериментатори. Всичко, което Мази прави, е неуморно пътуване в търсене на иновативното. Независимо дали е зад пулта, в студиото или работи за собствената си звукозаписна компания Gourmet, неговата цел винаги е една – изследването на нови музикални територии и неспирното предизвикване на граници и възприятия.

С ремикси за Superfunk, Joey Negro, Sandy Rivera, Nick Holder, Johnny Fiasco и Paul Johnson и оригинални продукции за лейбъли като 20/20 Vision, NRK, Airtight, Gourmet, Fluential и Siesta, неговите творби представят по различен начин почти всяка нишка на съвременния хаус. Рядко добър „четец на мислите на публиката” той винаги усеща кога да изглади и успокои нещата и кога да вдигне темпото и да забие по-тежък ритъм. Плавен миксатор, успяващ да генерира много енергия на дансинга, устойчиво надграждащ пластове и при все това съумяващ да вкара и нови елементи.

Без никакво колебание и срам Мази Намвар нерядко изненадва и дори шокира аудиторията, вкарвайки някое парче на Pet Shop Boys или Rapture. Точно този му подход му заслужва респекта на публика и колеги, и му спечелва легиони от фенове в клубния спектър – Fabric в London, нюйоркския Sullivan Room, ROAM Parties в Лос Анжелис, Истанбул, Париж и навсякъде по света.



Тагове:   купон,   парти,   музика,   DJ,   mazi,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zavedenia
Категория: Забавление
Прочетен: 614075
Постинги: 247
Коментари: 145
Гласове: 119
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930